Selecteer een pagina

Categorie: Daily News

Je hebt het vast wel een keer meegemaakt; jij moet opzoek naar een cadeau voor iemand van jouw kring. But hold on, houston we got a problem here. Hier komt ie… je hebt totaal geen idee wat je moet kopen. Wat is nou een leuk en geschikt cadeau voor oma? Wordt het alweer een geurtje voor mama? Of toch maar gewoon cash aan je vriend/vriendin? Want dat is lekker makkelijk, toch?!

Nou, ik kan je vertellen dat je zeker niet de enige bent. Het is ook lastig om elk jaar inspiratievol te zijn voor al die leuke mensen om je heen die jij wilt verrassen. Neem even een momentje en denk eens diep na. De verrassing is eigenlijk het leukste deel aan het geven en ontvangen van cadeaus, toch?! Wat krijg ik dit jaar? Zal diegene mijn cadeau wel leuk vinden?

En dat is wanneer Surprise Store voor jou in actie komt. Surprise Store is voor iedereen die inspiratieloos raakt rond het zoeken van cadeaus. Het hoeft niet per se een verjaardagscadeau te zijn, maar het kan ook een cadeau zijn voor iemand die bijvoorbeeld net geslaagd is of gewoon zomaar een cadeau omdat je iemand lief hebt. Wat houdt het precies in? Het idee is heel simpel: jij vertelt ons voor wie het cadeau bedoeld is (door het geslacht en leeftijd in te vullen) en het bedrag (10, 15 of 20 euro) dat je wilt uitgeven aan een cadeau. Laat de rest maar aan ons over! Wij kiezen een leuk en origineel cadeau voor die persoon uit en bezorgen het zelfs gratis. Wat wil je nog meer?!

Wat is het cadeau dat we sturen? Dát is de verrassing. Zowel jij als de persoon die het cadeau ontvangt weten pas bij het openen van het cadeau wat het is. Het ging juist om de verrassing bij cadeaus geven en ontvangen, weet je nog?

Het cadeau kan van alles zijn. We snappen dat je nieuwsgierig bent naar het cadeau die we sturen. Wij kunnen je alleen vertellen dat de kans klein is dat jouw cadeau “zomaar in de winkel” te vinden is.

Mocht je nog twijfels hebben over het geven van een onbekend cadeau, dan kan je natuurlijk altijd eerst een cadeau voor je zelf bestellen. Het is niet zo dat we de zelfde cadeaus aan iedereen sturen, maar zo kan je in ieder geval een idee krijgen over de kwaliteit van je cadeau.

Hoe spannender wil je het hebben? Dus, doe een beetje gek. Verras nu je zelf of een ander met een origineel cadeau. Why not?!

Gerelateerde Berichten
Via: foldscope.com Dat vroegen de makers van de Foldscope zichzelf blijkbaar ook af, en zij
Dat we in Nederland kunstgras wel een uitvinding vinden, blijkt wel uit de Eredivisie. In
Ontbijt, Vegetarisch Bereidingstijd: 5 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten 2 speltcrackers met zuurdesem en gekiemd boekweit
Advertentie
Advertentie