Selecteer een pagina

Categorie: Daily News

Een opmerkelijk gerucht uit de transfer-en sponsorwereld, Nike zou mee willen betalen aan de transfer van Neymar naar Real Madrid. De geruchten gingen überhaupt al in de ronde dat de sterspeler naar Real zou verhuizen, nu wordt het nog een stuk interessanter.

Het komt niet vaak voor dat een sponsor mee wilt betalen aan een transfer. Dit keer is het wel heel opmerkelijk en heeft het allemaal te maken met schunnige zaakjes die om miljoenen knaken gaan. Want wat is er aan de hand? Is Adidas niet de sponsor van Real Madrid? Dat heeft u juist en dat maakt dit gerucht van een Spaanse krant heel interessant.

Sponsorswitch?

Sterspeler Christiano Ronaldo speelt ook voor Real Madrid, maar zijn schoenen zijn gesponsord door Nike en nu heeft Neymar ook toevallig zo’n contract lopen met het Amerikaanse sportmerk. Daarbij komt ook nog eens dat het contract tussen Adidas en Real Madrid, van 40 miljoen euro, in 2020 afloopt. Horen we hier een legendarische sponsorswitch?

 Monopoliepositie

Weten we nog de recordbrekende transfer in de bloedhete zomer van Neymar van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain? Voor 222 miljoen euries nam hij de stap naar de Franse stad. Dan zal Real Madrid en Nike wel heel veel moeten bieden willen ze de sterspeler meenemen. Wij voelen dat er weer een record wordt verbroken. Als alles volgens het plan gaat van Nike, dan hebben ze wel een hele mooie positie op de markt. Met Ronaldo en Neymar als sponsor en daarbij denkende dat Nike Chelsea ook nog met beide vuisten vast heeft, dat gaat hard.

 

Gerelateerde Berichten
Ritmisch en gestaag beuken de golven op de rotsen. Het lijkt bijna een liefkozing, zij
Daar stond ik dan. Midden in het bos. Het was donker, en koud. De wind
Met de paasdagen in het vooruitzicht kun je plannen gaan maken: wat gaan we doen
Advertentie
Advertentie