Selecteer een pagina

Categorie: Lifestyle

Dat we in Nederland kunstgras wel een uitvinding vinden, blijkt wel uit de Eredivisie. In geen enkele andere competitie op de wereld hebben ze zoveel kunstgras in de hoogste voetbalcompetitie als bij ons. Daarnaast hebben we ook nog talloze golfbanen gemaakt van het neppe gras, waar jij een goed potje kan golfen. Kunstgras galore dus! Maar wat dacht je van een paar Nikes van kunstgras?

Bij de sneakergigant hebben ze aan creativiteit geen gebrek, want om wat kunstgras laten leggen op een paar schoenen is niet iets wat als eerste in ons zou opkomen. De schoenen zullen ongetwijfeld goed staan op de voetbalvelden. Helaas is de creatie van Nike daar niet echt voor gemaakt.. Ze zijn vooral bedoeld voor op de golfvelden. En anders komen de excentriekelingen op de catwalk ook wel tot z’n recht.

Air Max 1 G

De schoenen zijn nog niet uit, maar de prijs heeft Nike al wel verklapt. Je mag namelijk €125,- aftikken voor deze nogal opvallende stappers. Natuurlijk zijn de sneakers niet helemaal van kunstgras gemaakt. De buitenzool bestaat namelijk nog steeds uit hetzelfde rubber als alle ander versies van Air Max. Ook hebben de schoenen een bepaalde grip onder de schoenen waardoor jij zeker een goed balletje kan slaan. Het out of the box denken is in elk geval met vlag en wimpel geslaagd!

View this post on Instagram

Next level Nike Golf shoes

A post shared by J23 (@j23app) on

Gerelateerde Berichten
Ontbijt, Vegetarisch Bereidingstijd: 5 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten 2 speltcrackers met zuurdesem en gekiemd boekweit
Je ligt te snoozen in je bed, denkend aan de promotie die je gisteren hebt
Ontbijt OntbijtBereidingstijd: 5 minutenAantal personen: 1 Ingrediënten 45 g Havermout - naturel (Quaker)150 ml amandelmelk, ongezoet½
Advertentie
Advertentie