Selecteer een pagina

Categorie: Wheels

Afgelopen jaar kwam BMW met de MINI John Cooper Works GP. Een doorsnee MINI is dit bakkie zeker niet, want het concept heeft meer wat weg van een zwaar getunede Golf of andere straatrace auto.

MINI John Cooper Works GP

Het concept haalt zijn inspiratie uit de 2012 MINI John Cooper Works GP en de 2006 MINI Cooper S met John Cooper Works GP kit. We horen je al denken, wat is er gebeurt met de normale MINI om dit resultaat te krijgen? Nou laten we voorop stellen dat deze GP aanmerkelijk groter is, dankzij de body kit met side skirts en de te gekke spoiler. Op de front, weerszijden en op het dak zien we enorme luchthappers, die het werk wat de wielen met 19-inch velgen verrichten, zullen moeten opvangen. Het ziet er naar uit dat bijna de gehele bak uit koolstofvezel bestaat. 

Het interieur is eigenlijk net zo hard als de buitenkant. Je herkent het oude interieur enkel terug door de ronde vormen. Verder is de hele auto onherkenbaar (op de achterzijde na dan, waar met KOEIEN letters MINIstaat.) Omdat het om een conceptversie gaat is het nog niet duidelijk wat voor motor er in de John Cooper Works GP komt.

 

 

 

Gerelateerde Berichten
Een Mercedes-Benz G-klasse wordt door velen gezien als een van de meest statige SUV’s die
MOGELIJK PRIJZENREGEN VOOR LEXUS LC De Lexus LC is hard op weg om twee prestigieuze
Het is geen geheim dat wij van Slvrbck fan zijn van klassieke auto's. Echter gaan
Advertentie
Advertentie