Selecteer een pagina

Categorie: Wheels

Het is geen geheim dat wij van Slvrbck fan zijn van klassieke auto’s. Echter gaan klassiekers vaak gepaard met hoge onderhoudskosten en steeds verdergaande restricties van de overheid.  De mannen van Voitures Extravert hebben hier een oplossing voor.

Elektrische Porsches

Het Nederlandse duo Martijn en Jurgen hebben hun liefde voor ambacht, auto’s en technologie samengebracht in het bedrijf Voitures Extravert. Dit bedrijf wilt iconische klassiekers op de straat krijgen die daar de aankomende decennia niet vanaf zullen komen. Hun missie is dan ook om de toekomst voort te bouwen op het verleden waarbij de auto’s 100% herbouwd, stil, krachtig en elektrisch zijn. De auto kan 400 kilometer overbruggen op één oplaadbeurt, terwijl die van 0 naar 100 kilometer per uur gaat in minder dan 6 seconden.

Er bestaan twee modellen waar je uit kan kiezen: de Quintessenza SE en de Quintessenza TE. Tevens heeft de SE variant nog een RS edition dat een bredere carrosserie heeft. Daarnaast kan je zelf de kleur en het interieur van de auto kiezen waarna de auto in productie wordt genomen.

Quintessenza SE: Heeft een jaren 60 look met een smalle carrosserie en veel chroom.

Quintessenza TE: Een jaren 80 look met een brede carrosserie.

 

Gerelateerde Berichten
Porsche 356 Speedster Van de 76.313 exemplaren verschenen er maar 141 in het zwart. de
Ook zonder sneeuwkettingen moeiteloos de berg op We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat
MOGELIJK PRIJZENREGEN VOOR LEXUS LC De Lexus LC is hard op weg om twee prestigieuze
Advertentie
Advertentie