Selecteer een pagina

Categorie: Daily News

Ons is opgevallen dat mannen tegenwoordig steeds vaker sieraden dragen. Echter blijft het vaak bij een basic zilveren ring of een lederen armband. Om je outfit een upgrade te geven, kan je gaan voor goudkleurige accessoires. Ze vallen op, zijn mannelijk en enorm stijlvol. Een gouden accessoire is een ware eyecatcher van je gehele outfit.

Buddha to Buddha Gold Edition

Buddha to Buddha zet met deze luxe gouden sieraden een volgende stap in het maken van sieraden. De collectie is verfijnd, maar behoudt de signature touch. Geïnspireerd door de Ben – een iconische Buddha to Buddha collectie – werden de eerste gouden stukken handgemaakt door goudsmeden en gevormd tot een bijzonder sieraad. Vervaardigd in 18k puur goud, weerspiegelt deze editie luxe en premium kwaliteit. Embrace Life.

Buddha to Buddha: Embrace Life

Buddha to Buddha is ontstaan tijdens een meditatie vakantie in Azië in 1977. De oprichter ging in zijn zoektocht op zoek naar een diepere betekenis van zowel Contemplation en Celebration. Hij maakte een schets van een armband en liet een lokale zilversmid een sample maken. De eerste armband was geboren: de Batul. Door de jaren heen werd Buddha to Buddha bekend om zijn handgemaakte, premium armbanden. De sieraden collectie is de belichaming van dat diepere gevoel. Ontworpen in Amsterdam en handgemaak door de beste zilversmeden uit de Aziatische-Pacifische regio.

Verkrijgbaarheid

De 18k Gold Edition 1.0-collectie is in februari exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Bijenkorf-filialen, daarna ook bij andere verkooppunten. Ook kan je naar de Buddha to Buddha website gaan om te checken waar de Gold Edition te verkrijgen is.

Gerelateerde Berichten
Ze zeggen dat een goed cadeau niet duur hoeft te zijn. Met wat creativiteit kan
Je hebt het vast wel een keer meegemaakt; jij moet opzoek naar een cadeau voor
Ritmisch en gestaag beuken de golven op de rotsen. Het lijkt bijna een liefkozing, zij
Advertentie
Advertentie